LANDINGSPAGE

Voor restaurant Pan in Oldenzaal heeft B2Cpromotie in samenwerking met Vliegende Varkens een landingspage ontwikkeld om ‘eten bij Pan in de decembermaand’ te promoten. B2Cpromotie heeft de teksten geschreven, Vliegende Varkens is verantwoordelijk voor de vormgeving en technische bouw. Bekijk het resultaat op www.kerstbijpan.nl en www.weihnachtenbeipan.de.

CONTENT MARKETING

B2Cpromotie heeft samen met restaurant Pan een strategie ontwikkeld om via social media en offline promotiemateriaal het ‘eten bij Pan in de decembermaand’ te promoten. We hebben eerst de doelgroep in kaart gebracht en vervolgens de content op hun behoeftes afgestemd.

CONTENT CREATIE

Met name via www.facebook.com/restaurantpan hebben we gedurende 2 maanden 1 tot 2 x per week content gecreëerd om de doelgroep naar het restaurant toe te trekken. Zowel het aantal websitebezoekers als het aantal volgers en reacties op Facebook is in deze periode ontzettend gestegen.

FOLDER

In een speciale kerstfolder die verspreid is in deze regio, hebben we eveneens de decembermaand bij Pan gepromoot. B2Cpromotie heeft hiervoor de teksten geschreven, Vliegende Varkens heeft het ontworpen.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

9 maart 2016