Webtekst

Zoek je hulp bij het schrijven van pakkende webteksten? B2Cpromotie helpt je om jouw website nog aantrekkelijker te maken voor potentiele klanten. Ik schrijf vanuit de behoefte van de klant. Wat zoekt hij? Kan hij dat snel vinden? In welke fase van het aankoopproces zit hij? Vindt hij alle informatie die hij nodig heeft? Is het gemakkelijk om contact te zoeken met jouw bedrijf? Allemaal vragen waar ik in de tekst op inspeel. Daarnaast zorg ik ervoor dat de juiste zoekwoorden op de juiste plaats gebruikt worden, zodat de vindbaarheid in google toeneemt.

Bij het schrijven van websiteteksten doorlopen we de volgende stappen:

R

Functioneel plan

In een functioneel plan legt B2Cpromotie per pagina vast welke informatie er vertoond moet worden.

R

Zoekwoorden analyse

Met een zoekwoordenanalyse wordt bepaald welke relevante zoekwoorden in google veel gebruikt worden. Deze woorden worden in kaart gebracht zodat ze tijdens het schrijven van de tekst meegenomen worden.

R

Tekstschrijven

Door de juiste woorden op de juiste plaats te vermelden in de tekst voor je website, zorg je ervoor dat jouw website optimaal vindbaar is in google. B2Cpromotie weet precies hoe je wervende, informatieve en voor de zoekmachine interessante teksten schrijft. Ik schrijf volgens de AIDA-formule. Dat wil zeggen dat de tekst is opgebouwd uit 4 stappen: attention, interest, desire, action.

R

Correctieronde

Samen met jou lopen we alle teksten van de website door. We bekijken of alle informatie er juist in staat, de teksten goed leesbaar zijn, de bezoeker makkelijk kan navigeren door jouw website en de call-to-action buttons op de juiste plek staan. Waar nodig worden teksten gecorrigeerd.

R

In- en externe links

Je vergroot de vindbaarheid van je website mede door het plaatsen van in- en externe links. Dit is de laatste stap voordat de webteksten live kunnen.

WEBTEKST ORDER?

Krijg nu het boek ‘engagement content’ cadeau!

Bekijk cases van klanten

GRATIS AFSPRAAK MAKEN?