Campagne creatie

Wanneer jouw doelgroep helder is en jouw social media kanalen goed zijn ingericht, kunnen we een campagne creëren. Deze reclamecampagne is erop gericht om een bepaald product of dienst uit jouw aanbod te promoten. Door een duidelijke boodschap te formuleren die we consistent laten terugkomen via diverse communicatiemiddelen en communicatiekanalen, creëren we zichtbaarheid, naamsbekendheid, betrouwbaarheid en vindbaarheid voor dit product of deze dienst.

Bij het creëren van deze campagne doorlopen we de volgende stappen:

R

Product of dienst kiezen

Is er binnen jouw bedrijf een product of dienst waar je heel trots op bent? Wil je graag dat iedereen hiervan weet? Of is er misschien vanuit jouw klanten veel vraag naar een bepaald product of dienst? Laat zien dat jouw bedrijf de kennis, kunde en/of materialen hiervoor in huis heeft. Door te kiezen voor een specifiek product of dienst en je te richten op een specifieke doelgroep, vergroot je de kans dat jouw ideale klant een lead wordt.

R

Brainstorm

Hoe kunnen we jouw ideale klant triggeren? Wat gaan we vertellen? Wie doet wat? Zijn er bepaalde voorwaarden die we verbinden aan deze campagne? Wat onderscheidt jou van je concurrenten? Hoe brengen we jouw unique selling points naar buiten? Hoe gaan we de campagne vormgeven? Dit zijn vragen die tijdens de brainstormsessie besproken worden. Zo werken we stap voor stap toe naar een effectieve content marketingcampagne.

R

Campagne plan

In een content marketing kalender leggen we vast wat we wanneer richting welke doelgroep communiceren. We leggen hier niet alleen de actiepunten vast die tijdens de campagne aan bod komen, maar ook de communicatiemomenten die voorafgaand en na afloop van de reclamecampagne plaatsvinden. Door te plannen voorkomen we ad hoc acties en werken we gestructureerd aan een campagne plan om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep.

R

Uitvoering

Als de campagne staat, volgen we de content marketing kalender. Wij monitoren of alles volgens plan verloopt en nemen pro-actief deel aan het creëren en verspreiden van content voor jouw bedrijf. Wij ontzorgen je zodat jij je ondertussen bezig kunt houden met hetgeen waar jij goed in bent: direct klantcontact en het realiseren van verkopen.

ONZE WERKWIJZE

Betrokken, oprecht, creatief, proactief en daadkrachtig. Dat is B2Cpromotie.

BEKIJK CASES VAN KLANTEN

GRATIS AFSPRAAK MAKEN?