Nieuwsitem

Door regelmatig een nieuwsitem te plaatsen op je website, blijft je website interessant voor google (SEO). Een nieuwe medewerker die is aangenomen, een bijzonder product in je assortiment, een certificaat ontvangen of iets te vieren? Vertel het op je website. Maak het nieuws deelbaar op social media, zodat je het makkelijk onder de aandacht brengt bij een groot publiek. Dit zal je naamsbekendheid, zichtbaarheid, betrouwbaarheid en vindbaarheid van je bedrijf vergoten. Vind je het lastig om een nieuwsitem te verzinnen of te schrijven? Schakel B2Cpromotie in voor hulp!

Bij het schrijven van nieuwsitems doorlopen we de volgende stappen:

R

Even stilstaan

Sta regelmatig stil bij de ontwikkelingen van je bedrijf. Wat is je missie, wat heb je bereikt? Door regelmatig terug en vooruit te kijken, word je je bewust van de dingen die rondom jouw bedrijf gebeuren. Wedden dat het creëren van nieuwsitems dan een stuk makkelijker gaat? B2Cpromotie helpt je graag om ideeën voor nieuwsitems te genereren.

R

Teksten schrijven

Een pakkende tekst die niet te lang is, een leuke quote of een aantrekkelijke koptekst? B2Cpromotie helpt je graag bij het schrijven van je nieuwsitem. Jij wil toch ook dat iedereen het leest?!

R

Nieuws verspreiden

Nieuwsitem klaar? Dan mag de hele wereld het weten. Plaats jij het op je website of heb je liever dat B2Cpromotie dat doet? Aan jou de keuze. Door het nieuws ook te verspreiden via social media, kun je een groot publiek bereiken. B2Cpromotie kan je adviseren via welk kanaal jouw nieuwsbericht het meest doelgericht is.

BEKIJK CASES VAN KLANTEN

GRATIS AFSPRAAK MAKEN?