Was 2021 een jaar om snel te vergeten of om met trots op terug te kijken? Ik neig naar het eerste, maar als ik op een rijtje zet wat het me heeft gebracht, kies is toch voor het laatste. Waarom? Daarom! ►► 

Ik ben ontzettend dankbaar voor:
✔ Het vertrouwen dat klanten in mij hebben als Contentmarketeer
✔ De complimenten die mijn werkdag altijd een stukje leuker maken
✔ De leuke brainstormsessies die tot inspirerende content leidden
✔ Alle fysieke afspraken waar ik met plezier tijd voor maakte
✔ De interviews die ik mocht afnemen met interessante mensen
✔ Alle mooie verhalen die ik online en offline mocht delen

Zwanenberg Food Group, Univé Oost, Hubo, TuinTotaal Oldenzaal, Saskia Dors, SalesInvest, De Leadopvolgers, CITYCAMPERS, Vindingrijck en nog een aantal andere opdrachtgevers: bedankt en tot volgend jaar! Dat we in 2022 ook weer samen mogen knallen…

HAPPY NEW YEAR!

#contentmarketing #storytelling #cocreatie #communicatie #branding #socialmedia