Heeft u een drukke baan, een sociaal leven, weinig tijd en daarom geen zin in het huishouden? Dan huurt u wellicht een schoonmaakster in om uw huis schoon te houden. Goed geregeld! Zo kunt u uw beperkte tijd besteden aan dingen die u echt leuk vindt om te doen. Voor veel mensen om mij heen, is het hebben van een schoonmaakster heel gewoon. Maar waarom hebben zij dan moeite om de ‘rotklusjes’ op hun werk ook uit te besteden?

De ondernemers die ik ken zijn gretig. Ze hebben een doel voor ogen en willen het liefst alles zelf doen. Ze managen hun bedrijf, adviseren en helpen hun klanten, zijn betrokken bij hun personeel en doen zelf hun marketingactiviteiten. Maar is dit allemaal wel haalbaar in een 5-daagse werkweek? Ik hoor hen steeds vaker zeggen: ik kom niet meer toe aan wat ik écht leuk vind om te doen. Dat is jammer. Doe waar u goed in bent, want dat heeft veel voordelen:

–         u krijgt er meer energie van

–         u wordt er blij van

–         u krijgt meer gedaan in minder tijd

–         u voelt minder stress

Mijn advies voor 2015 is dan ook: durf te kiezen! Werkzaamheden uitbesteden kost geld, maar het levert u zo veel meer waarde op voor uzelf en uw bedrijf. En juist dàt draagt weer bij aan een goede promotie voor uw bedrijf met als resultaat: meer klanten.  Zet uw goede voornemens om in daden en start nu!

B2Cpromotie helpt u graag indien u uw marketingactiviteiten in 2015 wilt uitbesteden. Denk bijvoorbeeld aan een promotieactie om meer klanten te werven. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.